Home arrow Arhiva arrow Mobistar Vodafone league II arrow Regulament
 
Main Menu
Home
Cupa Craciunului 2019
Campionatul GT-Bergenbier 2020
Prezentare
Tur virtual
Cornel Talnar
Galerie foto
Anunturi
Arhiva
Cum ajungi la noi?
Formular conectare
Utilizator

Parola

Autentificare automata
Ai uitat parola?
Nu ai inca un cont?
Creaza un cont
 
 
   
Regulament

1.      La competitie participa 20 echipe in liga I  si 12 echipe in liga a II – a.

2.      Sistemul de desfasurare al campionatului este fiecare cu fiecare (meciuri  tur- retur) dupa programarea facuta initial.In liga a doua dupa terminarea campionatului primele 6 echipe se vor intrece intr-un play-off iar primele 4 clasate in play-off vor promova in liga I.

3.      Fiecare etapa va avea loc la sfarsit de saptamana. Imposibilitatea prezentarii unei echipe la data si ora stabilita de organizator pentru desfasurarea jocului se anunta cu 7 zile  inainte . Reprogramarea unui meci se va face doar in cazuri exceptionale,cu acordul organizatorului.

4.       Un meci are 2 reprize a cate 25 min. Fiecare cu 10 min. pauza.

5.      Lotul unei echipe este format din max.15 jucatori,  cu maxim 2 jucatori de diviziile A,B,C si cu obligatoriu 2 jucatori nelegitimati.Totodata o echipa nu poate avea in teren in acelasi moment la un meci mai mult de 7 jucatori legitimati la diviziile A,B,C,D.Jucatorii legitimati in campionatul judetean de fotbal nu se iau in considerare ca fiind legitimati.

6.      In teren vor fi un portar si 7 jucatori de camp.

7.      Odata cu comiterea celui de-al 8-lea fault(lovitura libera directa) fiecare infractiune inclusiv a 8-a va fi penalizata cu lovitura de penalty.

8.      Golul direct din aut fara ca mingea repusa sa atinga vreun jucator  nu este valabil.

9.      Golul direct din aut de poarta(6 m) este valabil.

10.   Schimbarile jucatorilor in timpul meciului sunt nelimitate si neregulate (exact ca la handbal) si se efectueaza doar la nivelul liniei de la centrul terenului . Daca in timpul jocului se afla,mai mult de 15 secunde,un nr. mai mare de jucatori decat cel admis pe teren al unei echipe – 8 jucatori –echipa pierde automat meciul cu 3 – 0 . Daca in teren se afla la un moment dat mai mult de 7 jucatori legitimati (A,B,C,D) intr-o echipa , aceasta pierde meciul cu 3-0. 

11.   Este interzis accesul cu ghete cu crampoane pe teren.

12.   Este interzis accesul cu sticle sau tigari pe teren.

13.   Este interzis accesul pe teren al jucatorilor in stare de ebrietate.

14.   Este interzisa intrarea la minge prin alunecare. Orice astfel de interventie se sanctioneaza cu lovitura libera directa( daca este atac la jucator) sau indirecta.Doar portarul are voie sa joace mingea prin alunecare dar numai in interiorul careului. 

15.   La loviturile libere distanta zidului este de 5m fata de locul de unde se executa lovitura libera.

16.   Autul se bate cu piciorul din afara terenului . In cazul in care mingea se afla in teren in momentul repunerii arbitrul vafluiera repunerea mingii in joc de catre echipa adversa.

17.   Portarul nu are voie sa prinda mingea cu mana daca aceasta ii este pasata de catre un coechipier-in caz contrar arbitrul va dicta lovitura libera indirecta din locul in care portarul a prins mingea.

18.   Autul de poarta(6m) se executa obligatoriu cu piciorul in afara careului propriu-in caz contrar se dicteaza repetarea loviturii autului de poarta.

19.   Echipa care primeste gol reincepe jocul obligatoriu de la centrul terenului.

20.   Este obligatoriu ca fiecare echipa sa se distinga prin echipament propriu,culoare diferita de a adversarilor(gazdele  isi pastreaza culoarea), iar tricourile sa aiba numere distincte.

21.   Arbitrii sunt suverani, iar deciziile lor sunt irevocabile .

22.   Orice comentariu sau injurii aduse brigazii de arbitrii atrage dupa sine suspendarea jucatorului un numar de etape pe care  il decide organizatorul.

23.   Orice injurii pe teren la adresa adversarilor,coechipierilor sau arbitrilor care nu sunt penalizate cu cartonas rosu pot atrage  suspendarea celui care le adreseaza de catre organizator.

24.   Pentru doua cartonase galbene primite intr-un meci jucatorul este suspendat o etapa.

25.   Cartonasul rosu atrage dupa sine o suspendare stabilita de organizator pe masura infractiunii pentru care a fost penalizat.Jucatorul suspendat pentru un meci nu are drept de joc indiferent daca acesta se intelege verbal sau nu cu echipa adversa . In caz contrar organizatorul va decide ca meciul sa fie castigat de echipa adversa cu 3-0.

26.   Pe durata campionatului  jucatorul care a acumulat 4 cartonase galbene va fi suspendat o etapa, suspendare care se va repeta apoi la 3 cartonase galbene primite,apoi la 2,dupa care la fiecare cartonas galben primit.

27.   Fiecare echipa care nu aduce lotul complet cu 15 jucatori poate aduce oricand jucatori cu care sa-si completeze foaia de inscriere dar sa nu fie jucatori legitimati in campionat.Numai in perioada dintre tur si retur se pot face transferuri de la alte echie din campionat dar nu mai mult de 2 pentru fiecare echipa.

 

28.   Taxa de joc se achita obligatoriu inaintea jocului- in caz contrar echipa va pierde meciul cu 3 – 0.

29.   Taxa de joc se va achita si daca echipa nu se prezinta la joc la ora stabilita de organizatori , iar pentru fiecare neprezentare echipa va fi si depunctata cu 2 puncte.

30.   Fiecare echipa trebuie  sa prezinte legitimatiile  si sa completeze foaia de joc inainte de inceperea meciului – in caz contrar poate fi contestata de echipa adversa si sanctionata de organizatori.

31.   Contestatiile pentru un meci pot fi facute numai de catre echipa adversa ,reprezentata doar de delegatul sau la acel meci si nu sunt luate in considerare decat daca sunt facute la pauza meciului sau cu maximum 15 minute dupa terminarea meciului . Masurile in urma contestatiei se vor lua de organizator in urma concluziilor trase de acesta.

32.   Fiecare echipa isi ia angajamentul ca in fiecare zi de luni dupa fiecare etapa la ora 20 ³° va avea un reprezentant la sedinta.

33.   Departajarea in clasament se va face in functie de puncte , meci direct , golaveraj , cartonase primite  pe parcursul campionatului, etc. …

34.   Taxa de joc va fi de 55 lei ron/echipa.

35.   Premiile finale vor fi in valoare de 12000 lei ron + cupe + medalii + diplome pentru liga I  , iar pentru liga a II – a  cupe + medalii + diplome, premiul fiind promovarea in prima liga.

36.   Vor retrograda 4 echipe din prima liga in liga a II-a si vor promova tot 4 echipe din liga  a II – a in liga I .

37.  In perioada 10-23.12.2008 se va desfasura Cupa Craciunului la fotbal,competitie ce se va  desfasura in paralel cu Campionatul,la Winner's Club Talnar.La Cupa vor participa toate echipele din campionat ( Liga I si Liga II ),iar neparticiparea atrage dupa sine penalizarea echipei cu 3 puncte in campionat.Detalii despre Cupa se vor oferii mai multe intr-o sedinta la care vor participa reprezentanti de la toate echipele din Campionat,si care va avea loc la sfarsitul turului campionatului .

38.   Campionatul va incepe:

turul     : 02.08.2008

returul  : ----------------

39.   Orice echipa din liga I poate avea o echipa satelit in liga a II-a cu conditia ca echipa satelit sa nu aiba drept de promovare.

40.   Echipa satelit trebuie sa poarte obligatoriu numele echipei din liga I al carei satelit este ca nume de baza, iar cele doua echipe au voie sa aiba pe foaia de inscriere un numar maxim de 5 jucatori comuni , cu drept dejoc pentru un singur meci doar pentru 3 dintre ei.

        41. Jucatorii legitimati la o echipa din Campionatul Vodafone Mobistar (fie in liga 1,fie in liga 2) nu au voie sa evolueze la o alta echipa din campionatul mentionat . In caz contrar,echipa adversa poate depune contestatie (pe baza legitimatiei de joc care trebuie prezentata obligatoriu la cererea organizatorilor),contestatie care se analizeaza de organizator pe baza probelor aduse dar si in baza datelor pe care organizatorul le are referitor la fiecare echipa.Totodata si jucatorul care stie ca e legitimat la o echipa dar continua sa evolueze la o alta echipa inscrisa in campionat este pasibil de suspendare---------precum si echipa la care acesta este legitimat poate primi penalizare daca nu opreste jucatorul respectiv sa mai creeze disensiuni si sa evolueze si la alte echipe.In cazurile recent mentionate organizatorul decide singur sanctiunile si penalizarile pentru fiecare parte implicata !!!!!

Advertisement

 

  Winner's Talnar Club