Home arrow Prezentare arrow Piscina
 
Main Menu
Home
Cupa Craciunului 2019
Campionatul GT-Bergenbier 2020
Play-out 2020
Play-off 2020
Prezentare
Tur virtual
Cornel Talnar
Galerie foto
Anunturi
Arhiva
Cum ajungi la noi?
Formular conectare
Utilizator

Parola

Autentificare automata
Ai uitat parola?
Nu ai inca un cont?
Creaza un cont
 
 
   
Piscina

Image

Piscina din cadrul Bazei Sportive Winner's Club Talnar,este o piscina moderna,de ultima generatie,cu sisteme de filtrare si igienizare a apei.Adancimea medie a apei este de 1,6 m ,iar in cadrul piscinei este si un bazin pentru copii cu o inaltime medie a apei de 0,7m.

In dotare mai avem o trambulina elastica,tobogan cu apa pentru copii , dusuri cu presiune pentru masaj si reflectoare subacvatice pentru cei care doresc sa faca o baie pe timp de noapte.

In incinta "strandului" a vem si un bar-terasa in care se poate servi  un suc, o apa, o bere....un pahar de vin sau chiar un cockteil racoros iar pentru cei care doresc sa serveasca masa , punem la dispozitie gratare mobile unde fiecare dintre clientii nostri se poate organiza impreuna cu prietenii sau familia sa-si prepare un ''barbeque'' apetisant.

Este permis accesul in incinta piscinei cu mancare sau se pot face comenzi telefonice pentru produse tip fast-food !!!

 Este INTERZIS  accesul in incinta piscinei cu bauturi de orice fel (alcoolice sau nealcoolice), cu seminte, cu pufuleti, cu chipsuri sau covrigei (salatini) !!!

Pentru a avea mai multa pofta de baie putei juca un volei pe nisip pe un teren amplasat in imediata apropiere a piscinei.

Programul nostru incepe la ora 10:00  si se termina la ora 22:00.

Pret intrare:      - luni-duminica : 25 lei / zi / persoana    

                           - copii pana la 3 ani  -  gratis

Pret sezlong:     *15 RON / zi

Pret teren volei: *30 RON / h.

OBS. Taxa de intrare se achita pana la ora 20:00 de catre toti care intra in incinta piscinei,iar dupa ora 20:00 achita taxa doar cei care doresc sa faca baie.

 

Advertisement

 

  Winner's Talnar Club